De senaste årens hemmaarbete har resulterat i mycket mjukiskläder sittandes i soffan. Det är först nu när pandemin verkar vara som bortblåst som vi börjar klä upp oss igen. Men eftersom folk nu har vant sig vid att jobba hemma och kanske gör det några dagar i veckan trots kontorsarbete med jämna mellanrum, så gillar de flesta det där med att hålla kvar lounge-stilen och mysa i soffan i en skön overall eller träningsdräkt. Det har märket Juicy Couture fattat!

Alla människor, både barn och vuxna, kan klä sig i Juicy Couture och har så gjort i flera decennier redan. Men att man tänkt på att varumärket Juicy Couture kunde vara så mångsidigt kanske ingen gjort på samma sätt. Det förespråkar design mer än något annat varumärke som gör loungewear och kläderna är otroligt trendiga. Det som också utmärker Juicy Couture är de färgglada kläderna som gör att man faktiskt blir på riktigt bra humör.

Bär Juicy Couture hemma och ute

De här kläderna passar lika bra att ha på sig en mörk höstdag när du inte vill gå utanför dörren, som de gör när du helt plötsligt vill slå klackarna i taket. Ett set går även att kombinera med andra finare kläder såsom ett par jeans eller en snygg kjol. Du kan alltså klä upp dig eller klä ner dig precis som du vill. Perfekt för hemmajobb eller när du vill vara lite mer social och gå in till kontoret. Du som vill vara lika flexibel i ditt yrke som i din klädstil kan alltså köpa Juicy Couture.

Juicy Couture är även ett populärt barnmärke som många barn och ungdomar älskar att klä sig i. Oavsett om det gäller din yngre eller din äldre tonåring kan det vara värt att investera i några set, en munkjacka eller ett linne. Plaggen kan enkelt bäras i skolan till ett par snygga sneakers eller en tuff keps.

Lätt att dega ner sig hemma

Om du fortsatt att arbeta mycket hemifrån så är det lätt hänt att du struntar i hur du ser ut i övrigt, mer än till kundmöten förstås. Sminket åker av och tofflorna på. Men att ständigt gå hemma, vilket visserligen kan vara skönt, kan även göra att du känner dig deprimerad. Det där med att få klä upp sig för andra och träffa kollegorna gör mycket. Så försök gärna se till att även om du jobbar hemifrån större delen av veckan – gå in till kontoret åtminstone en dag eller sätt dig på ett kafé någonstans för att se folk och bli lite social emellanåt.

Vad står Juicy Couture för?

Du som har varit med i modesvängen några år vet att Juicy Couture var som mest inne under tidigt 2000-tal. Kändisar som Paris Hilton gav varumärket sitt rätta namn, att vara sexigt, trendigt och hålla hög kvalitet. Kläderna ger en lyxig känsla oavsett vem som bär dem och var. De ska kunna bäras överallt och ändå inge en känsla av exklusivitet.