Mode förändras med tiden och ibland kan det vara svårt att hänga med i svängarna. Ibland hinner man knappt köpa in ett plagg innan det tycks ha fallit ur mode igen. Det finns dock klädesplagg som aldrig verkar bli omoderna. Två fantastiska plagg vars popularitet varit stadigt hög genom tiderna är hoodies och jeans som dessutom gör sig mycket väl i kombination.

Alla älskar hoodies

Få plagg är så uppskattade som våra älskade hoodies och de tycks aldrig falla ur modet. De har helt enkelt det mesta man kan begära av ett favoritplagg. Hoodies är inte bara varma och sköna utan även riktigt snygga. De passar dessutom lika bra till kvinnor och män som till barn. Det enda som verkar ändra sig i modet för hoodies är vilka färger som är mest populära. I övrigt är den största skillnaden mellan modellerna bara huruvida de har dragkedja eller inte. Vissa har såklart tryck som kan passa mer eller mindre bra en särskild tidsperiod, men faktum kvarstår att nästan alla älskar hoodies.

Jeans för alla

När man ser tillbaka på vilket mode som gällde för många år sedan kan man se ett tydligt tema. Plagg av jeanstyg verkar nämligen ha varit lika modernt då som nu. Det gäller främst jeansbyxor som i många fall till och med har en egen avdelning i klädaffärerna. På 70-talet var det utsvängda jeansbyxor med hög midja som var på modet. Med åren har modedesignen förändrats, men människor är fortfarande lika hänförda av jeansens unika charm.